29.09.2019

Z roko v roki na pot humanitarnosti

Z roko v roki na pot humanitarnosti

V podjetju Dinos se zavedamo pomena ohranjanja okolja ter odgovornosti do družbe, zato smo kot novi podpornik dobrodelnih akcij pričeli s prevzemom in odkupom plastičnih pokrovčkov.

Za to potezo smo se odločili, ker želimo s tovrstnimi akcijami spodbuditi skrb za sočloveka pri večjemu številu ljudi ter izpolnjevati našo vizijo – pomagati ljudem in naravi.

Pokrovčke bomo prevzemali v 18 Dinosovih zbirnih centrih po vsej Sloveniji. Akcija bo imela dvojni učinek – z njo bomo nudili pomoč ljudem in okrepili skrb za naravo. Odpadna embalaža, kot je pokrovček, bo tako končala na pravem mestu, kjer lahko z recikliranjem dobi novo življenje, hkrati pa bomo z akcijo vsaj malo pripomogli k reševanju težav posameznikov.

Prevzemali bomo izključno PE pokrovčke, ki izvirajo iz »prehrambenega sektorja«: plastenke in steklenice pijač, embalaže mleka, embalaže jogurtov, itd. Pokrovčki detergentov in kozmetike ne sodijo zraven.

Minimalna količina za posamezni prevzem znaša 5 kg. Vse ostale informacije pa vam bomo z veseljem podali, ko nas boste kontaktirali.

Veseli bomo vašega klica.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na naših kontaktih.

Dinos je modra odločitev za čisto prihodnost in nasmeh na obrazih.